Επανακυκλοφορεί Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΥΜΑΡΙΟΥ!

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΥΜΑΡΙΟΥ, που για χρόνια αποτέλεσε το βήμα έκφρασης και ενημέρωσης των κατοίκων του Θυμαρίου και όχι μόνο, επανακυκλοφορεί!

Τα τελευταία, πολλά χρόνια, η οικονομική κρίση που εξελίχθηκε και σε κοινωνική, ανάγκασε τους περισσότερους από τους πολίτες να κλειστούν στο καβούκι των προβλημάτων, της αγχώδους αντιμετώπισης των αναγκών, της αγωνιώδους προσπάθειας για επιβίωση…


Γίναμε κλειστοί, καχύποπτοι, φοβισμένοι και μίζεροι.

Το Δ.Σ. του Ομίλου Θυμαρίου «Ο ΑΙΟΛΟΣ», θεωρώντας ότι η απομόνωση και η έλλειψη επικοινωνίας επιδεινώνουν την κατάσταση και καταστρέφουν τη δομή της τοπικής κοινωνίας, αποφάσισε να προχωρήσει στην επανέκδοση της εφημερίδας «Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΥΜΑΡΙΟΥ», ώστε να δώσει βήμα έκφρασης και να ξανανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας, ανάμεσα στους κατοίκους του Δήμου Σαρωνικού.

Όλες οι απόψεις, όλων των κατοίκων, είναι ο στόχος να φιλοξενούνται στις σελίδες της εφημερίδας, που ξεκινά ανανεωμένη ένα νέο κύκλο.

Η εφημερίδα του ΑΙΟΛΟΥ, θα κυκλοφορεί ΔΩΡΕΑΝ, σε μηνιαία βάση, σε 5.000 αντίτυπα, με 16 έγχρωμες  σελίδες, στα κυριότερα σημεία ελεύθερης διανομής σε ολόκληρο το Δήμο Σαρωνικού.

Την ύλη, εκτός από τις μόνιμες στήλες, θα έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώνουν οι ίδιοι οι αναγνώστες, είτε με δικά τους πονήματα (άρθρα, λογοτεχνικά, ιστορικά ή επιστημονικά  κείμενα) είτε με τις υποδείξεις θεμάτων με τα οποία θεωρούν ότι πρέπει να ασχοληθεί η Συντακτική Ομάδα της εφημερίδας.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ΑΙΟΛΟΥ: aiolosthymari@gmail.com  θα είναι διαθέσιμο για την ηλεκτρονική μας επικοινωνία, ενώ στο 6945936981 μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τη σύνταξη της εφημερίδας.

Στόχος μας είναι Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΥΜΑΡΙΟΥ να προσφέρει αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση και να αποτελέσει τελικά τη Φωνή του Πολίτη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρέμβαση Χρήστου Τσιγαρίδα για τα τοπικά όρια των περιοχών

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Φιλίππου - ΕΤΑΔ ΑΕ, διαπιστώνει ο Δήμος Σαρωνικού