Επικοινωνήστε με τους αναγνώστες μας! Διαφημιστείτε από την εφημερίδα του ΑΙΟΛΟΥ. Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΥΜΑΡΙΟΥ, ανανεωμένη με πλούσια ύλη


Το Δ.Σ. του Ομίλου Θυμαρίου «Ο ΑΙΟΛΟΣ», αποφάσισε να προχωρήσει στην επανέκδοση της εφημερίδας «Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΥΜΑΡΙΟΥ», ώστε να δώσει βήμα έκφρασης και να ξανανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας, ανάμεσα στους κατοίκους του Δήμου Σαρωνικού.

Όλες οι απόψεις, όλων των κατοίκων, είναι ο στόχος να φιλοξενούνται στις σελίδες της εφημερίδας, που ξεκινά ανανεωμένη ένα νέο κύκλο.


Η εφημερίδα του ΑΙΟΛΟΥ, θα κυκλοφορεί ΔΩΡΕΑΝ, σε μηνιαία βάση, σε 5.000 αντίτυπα, με 16 έγχρωμες  σελίδες, στα κυριότερα σημεία ελεύθερης διανομής σε ολόκληρο το Δήμο Σαρωνικού.

Η εφημερίδα θα περιλαμβάνει τις εξής μόνιμες στήλες:
-      Ένθετο για την Υγεία με όλα τα τελευταία δεδομένα σε θέματα υγείας, διατροφής, ευεξίας και ομορφιάς. (Ειδικοί ιατροί, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, επιστήμονες υγείας, θα φιλοξενούνται στο ένθετο)
-      Ένθετο για τη μαγειρική (Ειδικός συνεργάτης, από τους κορυφαίους σεφ, θα προτείνει συνταγές για το καθημερινό ή το επίσημο τραπέζι μας)
-      Ένθετο για τις εκλογές του 2019 (Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν τις απόψεις τους και οι πολίτες επίσης)
-      Στήλη του Μηχανικού (Ότι μπορεί να μας αφορά σε σχέση με ρυθμίσεις, τακτοποιήσεις, αδειοδοτήσεις και γενικά το νομικό πλαίσιο στον τομέα της κατοικίας)
-      Στήλη του Λογιστή (Ότι μας αφορά σε σχέση με την εφορία, τα διαδικαστικά, τα ασφαλιστικά ταμεία)
-      Ροκ… ιστορίες (Στήλη παραπολιτικού σχολιασμού της πολιτικής και όχι μόνο επικαιρότητας)
-      Αθλητική σελίδα
-      Στήλη του Πολιτισμού
-      Η Φωνή του πολίτη (Στήλη δημοσίευσης επώνυμων άρθρων των κατοίκων του Δήμου)
Την ύλη, εκτός από τις μόνιμες στήλες, θα έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώνουν οι ίδιοι οι αναγνώστες, είτε με δικά τους πονήματα (άρθρα, λογοτεχνικά, ιστορικά ή επιστημονικά  κείμενα) είτε με τις υποδείξεις θεμάτων με τα οποία θεωρούν ότι πρέπει να ασχοληθεί η Συντακτική Ομάδα της εφημερίδας.

Στόχος μας είναι Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΥΜΑΡΙΟΥ να προσφέρει αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση και να αποτελέσει τελικά τη Φωνή του Πολίτη!

Διαφημίστε την επιχείρησή σας από τη ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΥΜΑΡΙΟΥ!

Στείλτε τις ευχές σας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, από τις σελίδες μας!
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ  ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ:

-      Μεγάλη διασπορά του μηνύματός σας, σε όλο το εύρος των περιοχών του Δήμου μας.
-      Μεγάλη αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας (brand awareness) και εν συνεχεία προσέλκυση και αύξηση του ήδη υπάρχοντος αγοραστικού σας κοινού.
-      Δημιουργία θετικής σχέσης με την τοπική κοινωνία, σε επίπεδο εταιρίας ή brand
-      Οι πλέον ανταγωνιστικές τιμές και πακέτα προβολών 

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ΑΙΟΛΟΥ: aiolosthymari@gmail.com  θα είναι διαθέσιμο για την ηλεκτρονική μας επικοινωνία, ενώ στο 6945936981 μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τη σύνταξη και το διαφημιστικό τμήμα της εφημερίδας, για να διαμορφώσουμε μαζί το διαφημιστικό πακέτο που σας ταιριάζει!

Το Δ.Σ. του ΑΙΟΛΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρέμβαση Χρήστου Τσιγαρίδα για τα τοπικά όρια των περιοχών

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Φιλίππου - ΕΤΑΔ ΑΕ, διαπιστώνει ο Δήμος Σαρωνικού